Cyborg2 Community - Powered by UK2.NET & VPS.NET  

Go Back   Cyborg2 Community - Powered by UK2.NET & VPS.NET > CYBORG2.COM Game Servers > Game Server Administrators
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19-08-06, 11:41   #1
!n$@n3
Cyborg2 Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Question Stats

How can i activate my stats in cyborg?
!n$@n3 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-06, 12:09   #2
Arab
Cyborg2 Member
 
Arab's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: .
Posts: 4,048
You need to log at least 24 hours of play time to become ranked on the stats.

It is an automatic process that will happen as soon as you surpass the 24 hours of play time
__________________


Windows: "Where do you want to go today?"
Linux: "Where do you want to go tomorrow?"
FreeBSD: "Are you guys coming, or what?"
Arab is offline   Reply With Quote
Old 19-08-06, 12:09   #3
Sayuri
UK2 Player Admin
 
Sayuri's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: South Yorkshire
Posts: 1,185
As far as I know you can't 'activate' them, you have to play a certain amount of time then you will show on them.
__________________

Sayuri is offline   Reply With Quote
Old 19-08-06, 12:10   #4
Sayuri
UK2 Player Admin
 
Sayuri's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: South Yorkshire
Posts: 1,185
Quote:
Originally Posted by Arab
You need to log at least 24 hours of play time to become ranked on the stats.

It is an automatic process that will happen as soon as you surpass the 24 hours of play time
__________________

Sayuri is offline   Reply With Quote
Old 20-08-06, 10:24   #5
!n$@n3
Cyborg2 Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
k thx
!n$@n3 is offline   Reply With Quote
Old 20-08-06, 10:47   #6
Arab
Cyborg2 Member
 
Arab's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: .
Posts: 4,048
your welcome
__________________


Windows: "Where do you want to go today?"
Linux: "Where do you want to go tomorrow?"
FreeBSD: "Are you guys coming, or what?"
Arab is offline   Reply With Quote
Old 20-08-06, 11:24   #7
Re|oad
Cyborg2 Member
 
Re|oad's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: England UK North West
Posts: 2,692
any chance i can reset my stats back to 0 coz i got my user and pass just wonder if theres reset i can do to improve my score ????
Re|oad is offline   Reply With Quote
Old 20-08-06, 14:06   #8
AlphaWhiskey
Cyborg2 Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,847
All the stats are reset after a while.
__________________
AlphaWhiskey is offline   Reply With Quote
Old 20-08-06, 14:27   #9
Sig
Liverpool FC FTW!!!!
 
Sig's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London, Surrey
Posts: 3,579
yeh when do stats get reset?

Is there any specific time and date?
Sig is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 15:46.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2007 by UK2.NET & VPS.NET